Echipa

Profesioniștii de care aveți nevoie

DUMITRU MOCANU

Inginer electro-mecanic, experiența de peste 8 ani în automatizări industriale, 2 ani experienta în automatizări rezidențiale,  dedicat conceptului „Integrated Energy savings” cu aplicabilitate în orice casă.

DENIS TANTAS

Operator certificat pozitionare dinamica si mentenanta sistemelor integrate. Experienta 7 ani. Pasionat de electrica si electronica. Initiator ConfortCasa. Imbratisez activ conceptul de Smart Home, utilizand un sistem integrat Smart Home in propria locuinta.

ALEN OMER

Inginer electro-mecanic cu studii post universitare in domeniul automatizărilor navale. Ofițer mecanic secund cu 10 ani de experiența in exploatarea și mentenanța tancurilor petroliere. Adept si sustinator al tehnologiilor sustenabile utilizand in propria casa panouri solare si pompa de caldura controlate printr-un sistem smart home.

IONUȚ GEAMBAȘU

Inginer electro-mecanic, experiența de peste 11 ani în automatizări industriale, 1 an experienta în automatizări rezidențiale, dedicat conceptului „Don use hands” cu aplicabilitate în orice casă.

VICTOR MANTALĂU

Electrician licentiat din anul 2005, interesat de tehnica, oameni si sport. Consider ca sistemele inteligente „Smart home” ne pot ajuta sa fim mai eficienti in mai multe planuri, nu doar energetic.