Iluminat

Soluții inteligente

Descoperă avantajele

Ambianta potrivita starii de spirit

Cu ajutorul dispozitivelor inteligente de iluminat va puteti crea abianta potrivita starii de spirit, fie ca este vorba de o seara relaxanta, o petrecere cu amici ori o seara romantica totul este posibil prin folosirea aplicatiei ce integreaza controlul intensitatii, culorii sau a temporizarii iluminatului.

Siguranța casei tale

Pleci in vacanta sau esti fortat de neprevazut sa lipsesti o noapte de acasa? Nimic mai simplu. Tine hotii la distanta prin folosirea aplicatia sistemului activand scenariile presetate, iar luminile casei se vor aprinde si stinge simuland activitate casnica. Acest lucru e posibil de oriunde ai fi in lume cu o conexiune internet activa.

Lumina preferată

Daca copilului tau ii place sa doarma cu lumina de veghe aprinsa, e de ajuns sa activezi modul de noapte pentru camera lui si lampa de veghe se va prinde si va seta intesitatea luminoasa dorita. Dimineata, senzorul de lumina va intrerupe functionarea lampii de veghe fara sa fie nevoie de interventia ta.

Confort fara actiune

Lumina in incaperile folosite mai rar sau fara trafic intens poate fi activate cu ajutorul senzorilor de miscare si temporizate pentru stingere, fara a fi nevoie de a apasa nici un buton, al intrerupatorului sau smart device-urilor.

Control total

Daca pleci de acasa si nu esti sigur ca ai stins toate luminile poti verifica acest lucru de pe telefonul mobil interogand pozitia intrerupatoarelor smart. Mai mult, odata ce parasesti locuinta, poti activa modul generic “Away” iar toate intrerupatoarele smart vor trece pe pozitia presetata de tine pe acest mod, fara ca tu sa-ti faci griji cu privire la luminile neverificate.

Dispozitivele noastre

Becuri inteligente

sunt cel mai bun smart home starter pentru cineva care doreste sa incerce dispozitivele smart home. Nu este nevoie de nici o modificare a instalatiei sau a dispozitivelor deja existente.

Cumperi, becul, folosesti aplicatia si explorezi posibilitatile smart…variaza intensitatea, programeaza stingerea sau prinderea, schimba culoarea luminii.

Intrerupatoarele smart

Controlabile doar cu aplicatia sau cu ajutorul unui hub, switchurile smart pot transforma casa din una conventionala in una smart. insa Instalarea lor insa cere cunostinte de baza in domeniul electric.

Switchurile smart ofera posibilitatea actionarii lor atat manual dar si prin intermediul aplicatiei mobile sau hub-ului dedicate sistemului.

Senzorii de lumina

Informatia furnizata de acestia, odata connectati la un hub smart pentru casa ta, poate fi folositi in crearea de reguli de iluminat pentru oricare din intrerupatoarele sau becurile smart din casa. De exemplu, poate preveni aprinderea luminilor in camerele in care iluminarea naturala este suficienta, sau , poate stinge becurile ce au fost aprinse dimineata devreme cand lumina in camere nu era suficienta.

Tot cu ajutorul senzorilor de lumina putem crea reguli privind actionarea jaluzelelor, in functie de intensitatea luminoasa dorita in casa in timpul zilei, sau, daca jaluzele sunt folosite pentru crearea intimatii in casa prin inchiderea lor cand afara este intuneric.

Detector de miscare

Acest dispoztiv smart ne poate ajuta sa eliminam cu totul actiunea noastra de a aprinde un corp de iluminat sau mai multe prin actionarea intrerupatorului.

El functioneaza si poate fi folosit in casa inteligenta prin folosirea unui hub smart si poate avea dublu rol: atat controlul luminii cand suntem acasa cat si activarea alarmei de patrundere prin efractie atunci cand nu suntem acasa si casa inteligenta are activ modul de scuritate.

Prizele inteligente

sunt folosite de cele mai multe ori in iluminat pentu controlul lampilor decorative sau a instalatiilor de iluminat de sezon, cum ar fi instalatiile exterioare.

Ele de asemenea pot fi controlate prin intermediul aplicatiilor dedicate sau de catre hub-ul smart prin folosirea de diferite reguli si scenarii pe baza informatiilor de la senzori sau temporizate.