Securitate

Soluții inteligente

Descoperă avantajele

Controlul accesului

Cu ajutorul senzorilor de miscare si detectorilor de usi si ferestre orice acces nepermis nu va ramane neraportat proprietarului sau firmei de servicii de Securitate. Sistemele smart home pot aviza in cazul incercarii de efractie asupra dispozitivelor de acces smart cum ar fi yala inteligente sau interfonul smart. Aplicatia smart permite, prin intermediul componentelor smart emitere de coduri unice pentru access sau accesul de la distanta, deschizand poarta curtii, usa de la garaj sau chiar si usa de la intrarea in locuinta, daca situatia o cere. Soneria sau interfonul intelligent poate permite notificari atunci cand cineva va cauta le acasa, iar notificarile instantanee si redarile video online va pot permite sa vedeti cine va cauta sau chiar sa comunicati cu persoana respective (in cazul interfoanelor smart).

Avertizare de fum, incendiu sau inundatie

Sistemele de Securitate smart home pot include si alte tipuri de senzori, cum ari fi de fum, flacara, prezenta de gaz sau inundatie. Astfel veti fi notificat oricand si oriunde despre anomaliile su situatiile de urgenta aparute in casa smart.

Supraveghere video si audio

Este foarte posibila intr-un sistem smart home, iar unele camere pot contine senzori de miscare, care odata armati vor putea porni inregistrarea video pe card sau in cloud la detectia miscarii in zonele supravegheate si pot active sistemul de alarma al locuintei si implicit notificarile presetate.

Dispozitivele noastre

Camere de supraveghere cu senzor de miscare

Stau in “standby” pana cand senzorul PIR detecteaza miscare, moment in care trimit o notificare sistemului de securitate si utilizatorului. Unele sisteme stocheaza informatia in Cloud iar altele pe un sistem local (hard drive, server).

La dorinta utilizatorului, se poate vizualiza in orice moment ce “vad” acele camere.

Yala Smart

Uita de chei. Deschide usa locuintei tale folosind amprenta digitala sau un cod personalizat de tine. Deasemeni poti utiliza telefonul, un inel special pe care il porti pe deget sau un tag prin tehnologia NFC. Totul devine simplu.

Poti deasemenea atribuí un cod unic valabil doar o data pentru cineva ce ii dai voie sa intre in locuinta ta in absenta ta. De exemplu esti in concediu iar parintii vin sa iti ude florile sau sa iti hraneasca pisica. Ei pot folosi codul generat de tine. De asemeni vei stii la ce ora au intrat si cand au plecat prin notificarile primite pe telefonul tau.

Sisteme antiefractie

Sunt multi producatori care vand astfel de sisteme, cele mai multe oferind aceleasi tipuri de dispositive cu functii commune. Sistemele de suritate smart home au un hub la care sunt conectate dispozitivele de monitorizare, fie ca sunt senzori de usi si geamuri, senzori de miscare sau camere video cu senzori de miscare.

Huburile de obicei includ si o sirena destul de puternica. Toate insa au functia de armare dezarmare, local sau de la distanta si notificari live pe telefoane sau tablete, pentr. privire la schimbarile aparute sau tentative de efractie. Hubul permite functionare sistemului independent de starea conexiunii la internet, activand alarma Sonora, chiar daca notificarile live nu sunt primate de utilizator