Confort

Soluții inteligente

Descoperă avantajele

Comanda vocala

Cele mai multe sisteme smart home sunt compatibile cu Google assistant sau Amazon Alexa, astfel controlul oricarui dispozitiv compatibil smart home din casa este posibil char si fara folosirea telefonului sau a tabletei. De asemenea, o multitudine de functii smart home pot fi activate cu comanda vocala, cum ar fi sistemul de Securitate, temperature ambientala, iluminatul sau controlul draperiilor si nu numai.

Totul intr-o aplicatie

Unul din marile avantaje ale sistemului smart home este aplicatia hubului. Cu ajutorul acestei aplicatii proprietatul poate controla toate dispzotivele smart instalate, poate crea scenarii sau reguli de functionare a dispozitivelor in functie de datele primite de la senzori sau in functie de orar, si cel mai important – poate monitoriza si lua anumite masuri cu privire la locuinta sa de oriunde din lume, atat timp cat are acces la o conexiune internet active.

Lumina potrivita

Lumina in locuinta poate fi controlata si ziua cu ajutorul actionarii smart a jaluzelelor sau storurilor. Inchiderea sau deschiderea lor se poate face la cerere prin intermediul aplicatiei, sau automat in functie de intensitatea luminoasa detectata de senzorii de lumina, sau in functie de orarul prestabilit in logica smart home sau o combinatie a acestor conditii.

Dispozitivele noastre

Asistent vocal

Controlul vocal al locuintei tale poate fi integrat in aproape orice configuratie. Prin comanda vocala, poti schimba scene, aprinde/stinge lumini, schimba temperatura setata, ridicare / coborare rulouri la ferestre.

Panou central de comanda

Acces centralizat al tuturor dispozitivelor din casa, controlul si configurarea lor. Poate fi fix sau amovibil. Se prezinta sub forma unui ecran touch sau oglinda smart.

Panou de control al camerei

Specific sistemelor KNX. Au inglobate toate fuctiile de control dintr-o camera de la controlul temperaturii, al luminilor si al rulourilor de la fereastra, pana la scene individualizate pe camera respectiva.