Electrocasnice

Soluții inteligente

Descoperă avantajele

Curatenia in casa

Este o activitate ce cere timp si nu intotdeauna face placere. Un support real in aceast sens sunt aspiratoarele smart, unele compatibile cu Amazon Alexa sau Google assistant, si pot fi controlate cu o comanda vocala sau chiar si de la distanta. De asemenea aplicatiile care vin cu aceste dispositive smart pot da informatii importante despre activitatea sau starea lor, cat si despre zonele ce au fost déjà curatate sau care urmeaza a fi curatate. In acest fel, casa va va astepta curata, iar cleanerul la incarcat cu recipientul pentru mizerie déjà golit.

Gatitul smart

Este acum posibil datorita producatorilor de aparatura compatibila smart sau cu aplicatii proprii cu ajutorul carora putem programa de exemplu la ce ora sau la ce temperatura mancarea sa fie gatita in smart cooker sau cuptor pentru a fi gata in timp útil, totul posibil de la distanta, intainte de a ajunge acasa. Multe dintre aceste electrocasnice smart contin in aplicatii si o varietate de programe de gatit sau baze de date cu retete.

Dispozitivele noastre

Robot de curatenie smart

Aspira sau da cu mopul singur, dupa un orar stabilit de utilizator sau la comanda. Salveaza din timpul utilizatorului, si au un sistem de navigare complex, astfel incat nu raman locuri neatinse.

Au dimensiuni compacte si pot intra pe sub unele canapele sau paturi. Poate fi trimis sa aspire zonal sau in toata casa. Cand e descarcat, revine la docul de incarcare, apoi isi continua curatenia de unde a ramas.

Prize smart

Pot porni si opri alimentarea oricarui aparat ce nu e smart si nu are decat functie ON/OFF. Spre exemplu cafetiera,ceainic, prajitor de paine, veioza.